Osmanlı mutfağının çeşitli dönemlerinde ve farklı coğrafyalarında gelişen yemek kültürü, kültürel etkileşimleri ve değişimleri, temel gıdalardan lüks tüketime geçiş hakkında bilgi veren bir kitap yayınlandı. Kitapta, 11 farklı makale yer almakta olup, editörlüğünü Prof. Dr. Arif Bilgin ve Dr. Ömer Faruk Can yapmaktadır.
Osmanlı mutfağına bakış
VakıfBank Kültür Yayınları’nın çalıştay serisinin dördüncü cildi “Osmanlı Mutfak Kültürü: Saraydan Halka, Klasikten Moderne” yayımlandı.
More Stories
SON DAKİKA DEPREMLER 25 MART KANDİLLİ VE AFAD || Marmara’da (Avşa Adası) korkutan deprem! Son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu?
MEB 2025-2026 eğitim öğretim yılında kullanılacak haritaları yayımladı
Kombiden anında sıcak su 100 milyon metreküp su tasarrufu sağlayacak